Maskin Mekano

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Bekijk website

Scandinavisch Design

Maskin Mekano is een familiebedrijf in de zeer uitgestrekte regio Jönköping in het zuiden van Zweden. Het bedrijf werd opgericht in 1956 en heeft sindsdien apparatuur van hoge kwaliteit geleverd aan aannemers en steengroevenbedrijven. In latere jaren lag gelegen op de ontwikkeling en productie van mobiele hoge kwaliteit / hoge capaciteit screening en breekapparatuur, een keuze die heeft geleid tot een aanzienlijke groei, een marktleidende positie in Zweden en een stijgende export. Maskin Mekano is uw partner voor productiviteit.

Alle installaties worden ontworpen en gemonteerd in de fabriek in Jönköping.

Maskin Mekano werd in 1956 opgericht in Jönköping in het zuiden van Zweden door twee broers. Na een verschillende reeks eigenaars tijdens de jaren 1980 en 1990 is het bedrijf sinds 1997 eigendom van de familie Smedenman. Maskin Mekano heeft vanaf het begin apparatuur van hoge kwaliteit geproduceerd.

De Ls 200, gelanceerd in de jaren 1970, voor de productie van bovengrond was een doorbraak in de mobiele sector. Maskin Mekano heeft ook veel op maat ontworpen machines gebouwd voor zowel breken als zeven. De installaties staan bekend als stevig en goed gebouwd, steeds met gebruiksvriendelijke oplossingen. De eerste elektrisch aangedreven zeefinstallatie was de Ls 400, een populaire installatie in de jaren 80.

Het Maskin Mekano van vandaag heeft een sterk standaard gamma van mobiele breek- en zeefinstallaties ontwikkeld met een unieke combinatie van hoge capaciteit en hoge kwaliteit.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.