Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano SH 1202

1.4 x 4.8 m
3 Fracties
16 ton
Elektrisch

OMSCHRIJVING

De volledig nieuwe SH1202 dubbeldeks zeef is de opvolger van de succesvolle SV1202. De SH1202 is eenvoudig in- en uit te vouwen, gemakkelijk te transporteren en te verplaatsen. Wanneer het aankomt op veilgheid zijn de machines van Maskin Mekano leidend in de markt die ondermeer te danken is aan de filosofie van Maskin Mekano waarin zij hun installaties als een werkplek beschouwen en waarin veilig kunnen werken een eerste vereiste is.

Om het wisselen van de zeefdekken makkelijker te maken, heeft Maskin Mekano een aantal unieke oplossingen bedacht. Zo beschikt de SH1202 over:

 • veilige on-onderbroken inspectie- en werkbordessen rondom de zeefbox.
 • hydraulisch uitvouwbare ladder voor toegang tot de werkbordessen.
 • eenvoudig omhoog te vouwen aanvoerband voor een gemakkelijke toegang tot de zeefbox.
 • aan de voorkant van de zeef kan het valgedeelte hydraulisch worden verschoven voor een optimale toegang tot de onderste zeefdekken.

De SH 1202 kan snel en gemakkelijk op locatie worden verplaatst en opnieuw worden opgesteld. Met de hoge hydraulische stelpoten kan de werkomgeving onder en direct naast de machine snel worden schoongemaakt en dat draagt bij aan een veilige werkplek.

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

  3 Fracties

 • Afmeting Zeefdek:

  1.4 x 4.8 m

 • Verbruik:

  20 kWh

 • Aandrijving:

  Elektrisch

 • Transportafmetingen:

  9.5 x 3.0 x 3.2 m

 • Gewicht:

  16 ton

Maskin Mekano SH 1202

Vibro Block

Alle zeefinstallaties van Maskin Mekano worden uitgerust met het Vibro Block, een systeem waarbij alle toegevoegde energie blijft waar we die willen hebben: de zeefbox. De zeefbox wordt afgeveerd in frame dat opnieuw wordt afgeveerd in het chassis dat daardoor, samen met de gemonteerde elektronica, gevrijwaard blijft van  trillingen; bedrijfszeker en ongeëvenaard in het optimaal scheiden van fracties.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin