Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo
IMPAKT Recycling Solutions Maatwerk

Altijd op maat

Ieder recyclingsproces is uniek en de omstandigheden waaronder perfecte eindproducten geleverd moeten worden veranderen continu. Dat  zorgt dat het bedenken en realiseren van dé perfecte installatie vaak een kwestie van geven en nemen is. Samen met onze partners zijn we in staat installaties te bedenken, te ontwerpen en te realiseren waarin we weinig plaats inruimen voor concessies.

Bekijk Machines
IMPAKT kijken naar installatie
Uitstekende service

Wij zorgen dat het werkt

Bij het ontwikkelen een nieuwe installatie vormt datgene wat de klant van ons verwacht het uitgangspunt, maar dat wil niet altijd zeggen dat er geen betere oplossingen zijn. We gaan daarover graag in gesprek. Gedurende het hele proces, van opdracht tot oplevering, zijn we aanwezig en voelen we ons betrokken bij het installeren en in werking stellen van nieuwe installaties; dat doen we dan ook graag zélf.

Pieter Dassen en Dirk Van Lith praten

Meer weten?

Wordt het tijd voor een nieuwe breek- of zeefinstallatie? We denken graag mee!  

Pieter Dassen IMPAKT
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith IMPAKT
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin