Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling solutions

Verkooppartners

Onze verkooppartners, strategisch verspreid over verschillende regio's, zijn de sleutel tot ons succes. Zij zijn deskundige dealers die onze gedeelde toewijding aan duurzaamheid delen. Door middel van deze samenwerking zorgen we ervoor dat u toegang heeft tot de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van recycling.

Ontdek hieronder meer over onze gepassioneerde verkooppartners die met enthousiasme en expertise de hoogwaardige machines van Maskin Mekano aanbieden. Samen zetten we ons in voor een schonere planeet.

Moerschen - Mobile Aufbereitung

Zuid-West Duitsland

Moerschen Mobile Aufbereitung GmbH, opgericht in 2018 als onderdeel van de Moerschen Groep, heeft voortdurend haar profiel verfijnd in de verkoop en service van mobiele installatietechnologie. Met een uitgebreid dienstenaanbod, inclusief de productie van machines en de verkoop en verhuur van verschillende apparatuur, heeft het bedrijf in 2022 aanzienlijk geïnvesteerd in de uitbreiding van haar after-sales afdeling om aan de hoogste klanteneisen te voldoen.

https://moerschengmbh.de/mobile-aufbereitung/

Smet Rental

België

Smet Rental, opgericht als familiebedrijf in de vroege jaren 2000, is uitgegroeid tot een toonaangevende internationale verhuurder van zeefmachines en aanverwante apparatuur. Het bedrijf, onder leiding van Stefaan Smet en Hilde Gabriels, onderscheidt zich door uitstekende klantenservice, flexibiliteit en op maat gemaakte oplossingen. De naam veranderde naar Smet Rental om het internationale karakter beter te benadrukken. Met een toekomstgerichte visie streeft Smet Rental naar verdere groei en klantgerichtheid door het uitbreiden van het machinepark en ondersteunende diensten.

https://smetrental.com

Meer weten?

Neem contact op met onze adviseurs om te kijken hoe we uw recycling proces kunnen verbeteren!

Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin