Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo
Hier moet je op letten bij het aanschaffen van de juiste zeefdekken
Ontdek waar je op moet letten bij het kiezen van zeefdekken voor recyclingmachines, met aandachtspunten zoals afmetingen, bevestigingshaken, materiaalkeuze, en prijs-kwaliteitverhouding. Met op maat gemaakte oplossingen voor alle merken in de industrie, bieden wij hoogwaardige zeefdekken die de efficiëntie van recyclingprocessen optimaliseren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.
Een Verrijkende Reis naar Maskin Mekano
Wij bezochten samen met klanten de Maskin Mekano-fabriek in Zweden, waar waardevolle feedback over recyclingmachines werd gedeeld en innovatieve inzichten werden opgedaan. Vertegenwoordigers van bedrijven zoals Smet Rental, Twee 'R' Recycling, Zandwijk en Meganck deelden feedback die direct wordt geïmplementeerd in nieuwe en bestaande modellen.
Nieuws
Wij staan op de SteinExpo!
Samen met onze partner Maskin Mekano staan we dit jaar op de SteinExpo. Deze beurs, die plaatsvind van 23 t/m 26 augustus is dé plek voor alles wat met recycling, breken, zeven en verwerkerkingsmachines te maken heeft! We tonen de gloednieuwe ECO6 en laten zien dat het efficiënt uitzeven van fijne fracties geen mythe is! 
Circulair
De toekomst van recycling: innovatie en elektriciteit.
De toekomst van recycling oogt dankzij nieuwe technologiën en innovaties veelbelovend maar is en blijft afhankelijk van de te boeken milieuwinst. Om continu stappen te kunnen maken zijn investeringen in onderzoek en ontwikkeling van cruciaal belang. De elektrisch aangedreven breek- en zeefinstallaties van het Zweedse Maskin Mekano vormen hier een sprekend voorbeeld van.
Circulair
Zo creëeren we een circulaire economie
Optimaal recyclen voorkomt afvalstromen, resulteert in optimaal hergebruik van secundaire grondstoffen en helpt de winning van steeds schaarser wordende primaire grondstoffen te beperken of - in de meest ideale situatie - te voorkomen waardoor ook de ruimtelijke effecten ervan op onze leefomgeving tot het verleden behoren.
Duurzaamheid
Waarom recyclen we beton?
Hergebruik van een hoogwaardig materiaal als beton in funderingen doet aan dit materiaal geen recht; het is zelfs zonde, omdat we op deze manier afhankelijk blijven van primaire grondstoffen zoals grind en zand. Oud beton behoort nieuw beton te worden in onze optiek.
Maskin Mekano Zeef Natuursteen
IMPAKT Recycling solutions

De meest innovatieve machines

Een perfecte oplossing stopt niet bij de perfecte machines. Hoge kwaliteit slijtdelen zijn minstens even belangrijk. Daarom leveren we een breed scala aan verschillende zeefdekken van de hoogste kwaliteit. Ongeacht welk merk zeef u gebruikt, wij hebben de beste zeefdekken voor uw machine

Bekijk zeefdekken

Meer weten?

Neem contact op met onze adviseurs om te kijken hoe we uw recycling proces kunnen verbeteren!

Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin