Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
March 4, 2024

Een Verrijkende Reis naar Maskin Mekano

Wij bezochten samen met klanten de Maskin Mekano-fabriek in Zweden, waar waardevolle feedback over recyclingmachines werd gedeeld en innovatieve inzichten werden opgedaan. Vertegenwoordigers van bedrijven zoals Smet Rental, Twee 'R' Recycling, Zandwijk en Meganck deelden feedback die direct wordt geïmplementeerd in nieuwe en bestaande modellen.

Bij IMPAKT Recycling Solutions zij we constant op zoek naar manieren om de efficiëntie van recyclingprocessen te verbeteren en hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Recentelijk hadden we het voorrecht om samen met enkele van onze gewaardeerde klanten een reis te maken naar de fabriek van onze partner, Maskin Mekano, in het schilderachtige Zweden. Deze ervaring bleek niet alleen informatief, maar ook verrijkend voor zowel ons team als onze klanten.

Een Blik Achter de Schermen bij Maskin Mekano

De reis begon met een boeiende rondleiding door de geavanceerde fabriek van Maskin Mekano, waar we uit eerste hand getuige waren van de productie van onze state-of-the-art recyclingmachines. Samen met de vertegenwoordigers van vooraanstaande bedrijven zoals Smet Rental, Twee 'R' Recycling, Zandwijk en Meganck kregen we de kans om de machines in actie te zien en waardevolle feedback te delen over hun gebruik in de praktijk.

Feedback in overvloed!

Innovatieve Inzichten en Klantgerichte Aanpassingen

Tijdens de fabrieksbezichtiging werden enkele opmerkelijke punten naar voren gebracht door onze klanten, die direct invloed zullen hebben op zowel nieuwe als bestaande modellen van onze recyclingmachines. Het openhartige gesprek tussen onze klanten en de technische teams van IMPAKT Recycling Solutions en Maskin Mekano heeft geleid tot innovatieve inzichten die de prestaties en duurzaamheid van onze machines verder zullen versterken.

De feedback van bedrijven als Smet Rental, Twee 'R' Recycling, Zandwijk en Meganck was van onschatbare waarde. Door gezamenlijk de uitdagingen en successen te bespreken, konden we maatwerkoplossingen identificeren en implementeren die de efficiëntie van recyclingprocessen aanzienlijk zullen verbeteren. Het partnerschap met Maskin Mekano heeft zich opnieuw bewezen als een vruchtbare samenwerking in de zoektocht naar innovatieve recyclingtechnologieën.

Ontspanning en Teambuilding in Jonköping

Naast de serieuze zakelijke besprekingen was er ook voldoende ruimte voor ontspanning en teambuilding in het prachtige Jonköping. Samen met onze klanten hebben we deelgenomen aan spannende activiteiten, zoals schieten op een schietbaan en het spelen van curling. Deze informele momenten hebben niet alleen de banden tussen de teams versterkt, maar hebben ook een positieve bijdrage geleverd aan de algehele sfeer van de reis.

Een Ervaring om te Herhalen

De reis naar Maskin Mekano in Zweden was niet alleen een zakelijk evenement, maar ook een kans om de menselijke kant van de industrie te verkennen. Het delen van ervaringen en uitdagingen met gelijkgestemde professionals heeft niet alleen onze klantrelaties versterkt, maar heeft ook geleid tot concrete verbeteringen in onze recyclingmachines.

De combinatie van professionele inzichten, technologische innovaties en ontspannen teambuildingactiviteiten maakte deze reis naar Jonköping een onvergetelijke ervaring. We kijken er nu al naar uit om deze reis in de toekomst te herhalen en blijven vastbesloten om voorop te blijven lopen in de evolutie van recyclingtechnologieën.

Innovatie is de drijvende kracht achter onze missie bij IMPAKT Recycling Solutions, en deze reis naar Maskin Mekano heeft ons opnieuw geïnspireerd om te streven naar hoogwaardige oplossingen die de normen in de recyclingindustrie blijven bepalen. Samen met onze partners en klanten blijven we bouwen aan een duurzame toekomst door middel van geavanceerde recyclingtechnologieën.

Lees hier verder
Hier moet je op letten bij het aanschaffen van de juiste zeefdekken
Ontdek waar je op moet letten bij het kiezen van zeefdekken voor recyclingmachines, met aandachtspunten zoals afmetingen, bevestigingshaken, materiaalkeuze, en prijs-kwaliteitverhouding. Met op maat gemaakte oplossingen voor alle merken in de industrie, bieden wij hoogwaardige zeefdekken die de efficiëntie van recyclingprocessen optimaliseren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.
Een Verrijkende Reis naar Maskin Mekano
Wij bezochten samen met klanten de Maskin Mekano-fabriek in Zweden, waar waardevolle feedback over recyclingmachines werd gedeeld en innovatieve inzichten werden opgedaan. Vertegenwoordigers van bedrijven zoals Smet Rental, Twee 'R' Recycling, Zandwijk en Meganck deelden feedback die direct wordt geïmplementeerd in nieuwe en bestaande modellen.
Nieuws
Wij staan op de SteinExpo!
Samen met onze partner Maskin Mekano staan we dit jaar op de SteinExpo. Deze beurs, die plaatsvind van 23 t/m 26 augustus is dé plek voor alles wat met recycling, breken, zeven en verwerkerkingsmachines te maken heeft! We tonen de gloednieuwe ECO6 en laten zien dat het efficiënt uitzeven van fijne fracties geen mythe is!