Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano ECO6

1,4 x 4,8 m
3 fracties
24ton
Diesel of Elektrisch

OMSCHRIJVING

Met een oplegger die snelheden tot 80 km/u kan bereiken, huisvest de ECO6 de voortreffelijke 1202 Vibroblock zeefbox, een 7 m3 bunker en een aggregaat. Hierbij is lossen niet meer nodig; u kunt direct de transportbanden uitvouwen en zeven. Dit zeven gebeurt op een optimale manier die enkel mogelijk is met Maskin Mekano. Met de ECO6 kunt u vlot van het ene project naar het andere reizen, en indien nodig, snel de zeefdekken wisselen voor de volgende taak.

Maskin Mekano's zeefinstallaties staan bekend om hun uitmuntendheid in het nauwkeurig scheiden van (fijne) fracties gedurende het hele jaar. De krachtige slag van 12 mm en de relatief vlakke hellingshoek van 11° van de zeefbox stellen u in staat om zelfs te voldoen aan de meest kritische eisen die vaak als onrealistisch of onhaalbaar worden beschouwd. Of het nu gaat om asfalt- of betongranulaat, zand, slakken of grond, de fijne fracties worden met opmerkelijke precisie gescheiden van de grovere fracties.

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

  3 fracties

 • Afmeting Zeefdek:

  1,4 x 4,8 m

 • Verbruik:

  22 kWh/ 4,5l per uur

 • Aandrijving:

  Diesel of Elektrisch

 • Transportafmetingen:

  13,6 x 2,55 x 4 m

 • Gewicht:

  24ton

Maskin Mekano ECO6

Vibro Block

Alle zeefinstallaties van Maskin Mekano worden uitgerust met het Vibro Block, een systeem waarbij alle toegevoegde energie blijft waar we die willen hebben: de zeefbox. De zeefbox wordt afgeveerd in frame dat opnieuw wordt afgeveerd in het chassis dat daardoor, samen met de gemonteerde elektronica, gevrijwaard blijft van  trillingen; bedrijfszeker en ongeëvenaard in het optimaal scheiden van fracties.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin