Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano Ls 1202

1.4 x 4.8 m
3 fracties
24 ton
Diesel of elektrisch

OMSCHRIJVING

De LS 1202 is een uitstekende zeefmachine die is voorzien van een 8m3 bunker en ontworpen  voor het optimaal uitzeven van  van onder andere zand, beton- en asfaltgranulaat, spoorballast, grind en grond. De LS 1200-reeks is verkrijgbaar in verschillende versies;  met bandaanvoer of trilgoot, met optionele dieselgenerator. De LS 1202 is voorzien van 2 zeefdekken maar is ook verkrijgbaar met een 3-dekszeef (LS 1203). 
De Maskin Mekano zeven zijn ontworpen voor Scandinavische omstandigheden. De agressieve slag en de lage hellingsgraad zorgen voor een ongeëvenaarde zeefcapaciteit waarbij de verschillende fracties perfect van elkaar gescheiden worden, óók gedurende de natte wintermaanden.

 • met hardox bekleedde 8 m3 bunker
 • op afstand bedienbaar bunkergrid
 • voederhoogte: 3.2m
 • optioneel: geïntegreerd dieselaggregaat  
 • robuuste inspectie- en werkbordessen

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

  3 fracties

 • Afmeting Zeefdek:

  1.4 x 4.8 m

 • Verbruik:

  22 kWh / 4.5 ltr/h

 • Aandrijving:

  Diesel of elektrisch

 • Transportafmetingen:

  16.9 x 3 x 4.2 m

 • Gewicht:

  24 ton

Maskin Mekano Ls 1202

Vibro Block

Alle zeefinstallaties van Maskin Mekano worden uitgerust met het Vibro Block, een systeem waarbij alle toegevoegde energie blijft waar we die willen hebben: de zeefbox. De zeefbox wordt afgeveerd in frame dat opnieuw wordt afgeveerd in het chassis dat daardoor, samen met de gemonteerde elektronica, gevrijwaard blijft van  trillingen; bedrijfszeker en ongeëvenaard in het optimaal scheiden van fracties.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin