Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano VSI 1203 T7

4 fracties
36 ton
Elektrisch

OMSCHRIJVING

De VSI  1203 T7 onderscheidt zich door het 100% steen-op-steen-principe bij gebruik van de rockbox. Het in de verticaal geplaatste rotor komende materiaal wordt met een snelheid van ca. 85 meter per seconde tegen de met steen gevulde rockbox-ring geslagen met 100% perfect kubisch gevormde steenslag als resultaat.Bij een anvillring wordt het materiaal tegen hardmetalen blokken geslagen die zich in de buitenzijde van het brekerhuis bevinden. Bij dit breekprincipe vindt een gecombineerde breek-methode plaats: steen-op-steen en steen-op-metaal. Deze breek-zeefinstallatie wordt geleverd met een 3-deks Vibro-block zeefdek. Onze VSI-breker kenmerkt zich door relatief lage slijtagekosten per ton.

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

  4 fracties

 • Afmeting Zeefdek:

 • Verbruik:

  250 kWh

 • Aandrijving:

  Elektrisch

 • Transportafmetingen:

 • Gewicht:

  36 ton

Maskin Mekano VSI 1203 T7

Maskin Mekano VSI 1203 T7 Hoogwaardige breekproducten VSI 1203 T7

Nu de trend naar hoogwaardig hergebruik zich steeds verder voortzet groeit ook de vraag naar hoogwaardig secundair materiaal zoals beton- en asfaltgranulaat. Met de  nieuwe VSI 1203 T7 spelen we daar effectief op in.  De VSI 1203 T7 is een volledige, vanzelfsprekend elektrisch aangedreven, breek-zeefiznstallatie voor het in de gewenste eindfracties breken van onder meer slakken en betongranulaat.  Door onder meer de de elektrische aandrijving en de geringe slijtagekosten zorgt dit voor concurrerende eindproducten waarin de down-time voor onderhoud beperkt blijft.  Maak gebruik van onze expertise en die van onze partners voor het optimaliseren van uw breekwerkzaamheden en blijf voorop lopen in kwaliteit en concurrerende eindproducten.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin