Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Kaakbreker

Fijne Fractie

Het kunnen uitzeven van fijne en optimaal gescheiden fracties  wordt steeds essentiëler. De zeefinstallaties van Maskin Mekano machines zijn hier dankzij het Vibro-block en het CSS (Clean Screening System) marktleider waarbij de prestaties van Maskin Mekano de referentie in de markt vormen.   Met Maskin Mekano produceert u het hele jaar, onafhankelijk van zowel de weersomstandigheden als de hoeveelheid vocht in het te zeven materiaal.

No items found.

Metaalterugwinninginstallaties

No items found.

VSI

VSI staat voor "Vertical Shaft Impacter". Met onze partner hebben we 30 jaar ervaring in huis op het gebied van VSI-brekers waardoor we meerwaarde kunnen bieden bij zowel stationaire als mobiele installaties. Onze VSI-brekers worden wereldwijd ingezet voor het kubisch breken van steenslag voor de asfaltindustrie en grof toeslagmateriaal voor de betonindustrie. Breekinstallaties, van eender welk type, vergen onderhoud zo ook VSI-brekers echter de downtime bij onderhoud aan onze VSI-brekers is minimaal staat in schril contrast met andere brekertypes.

Kegelbreker

Voeders

Meer weten?

Laat ons eens meedenken. Samen met onze partners weten we vaak tot verrassende oplossingen te komen waarmee u verder kunt.

Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin