Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Neuson Hydrotec ST01BB

52 ton
Diesel Hydraulisch

OMSCHRIJVING

Onverwoestbaar materiaal, zoals staal en ijzer, gaat doorgaans niet goed samen met traditionele brekers. Hoewel het mogelijk is dat een machinist af en toe geluk heeft, leiden dergelijke combinaties veel vaker tot schade, aanzienlijke reparatiekosten en langdurige stilstand, soms wel meerdere dagen. De ST01 BB kaakbreker van Neuson biedt echter een oplossing dankzij de innovatieve hydraulische overbelastingsbeveiliging. Hierdoor kan de breker effectief omgaan met onverwoestbaar materiaal, waardoor het economisch haalbaar wordt om 'probleemmateriaal' zoals diverse soorten slakken, beton met ijzer en staal, spoorballast en zelfs hard gesteente te recyclen. Dit voorkomt schade, reparaties en dus ook stilstand. Onverwoestbaar materiaal kan moeiteloos door de breekkamer gaan zonder het proces te onderbreken, dankzij de gepatenteerde overbelastingsbeveiliging die automatisch wordt geregeld, zonder dat de machinist hoeft in te grijpen. Neuson Hydrotec: robuust. Robuuster. Neuson Hydrotec!

Neuson Hydrotec leidt in werktuigbouwkunde, mechatronica en hydrauliek, waar ze met opdrachtgevers innovatieve oplossingen ontwikkelen. Gebruikmakend van geavanceerde technologieën zorgen ze voor installaties en machines die uitblinken in excellentie en winstgevendheid, waarmee ze hun voorsprong op de markt behouden.

Specificaties

 • Aantal fracties:

 • Afmeting Zeefdek:

 • Verbruik:

 • Aandrijving:

  Diesel Hydraulisch

 • Transportafmetingen:

  15.2 x 3.0 x 3.5 m

 • Gewicht:

  52 ton

Neuson Hydrotec ST01BB

Staalslakkenbreker

Op conventionele hydraulische vrijgavesystemen wordt 100% van de kracht naar de vrijgavecilinders gestuurd. Dit systeem is oorspronkelijk ontworpen voor bouw- en sloopafvalrecycling, om de kieplaat te beschermen tegen breken als onverpletterbaar materiaal de vergruiskamer passeert. Bij de Neuson Steel Crusher wordt de belangrijkste kracht overgebracht naar de vergruizer, waarbij slechts een deel van de kracht naar de hydraulische cilinders gaat. Hierdoor kan het veel sneller vrijgeven dan conventionele kaken, en het maakt ook de permanente toevoer van onverpletterbaar materiaal mogelijk.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin