Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano CH440-PS

4 fracties
43 ton
Elektrisch

OMSCHRIJVING

CH440-PS maakt deel uit van het nieuwe modulaire gamma van Maskin Mekano. De machine is een conveyor in/conveyor out unit met een voorzeef en een on-board retourtransportband waardoor hij compatibel is met Machine Mekano's eindzeef SH 1503 voor gesloten circuit. De CH440 is qua afmetingen weliswaar compact echter de capaciteit ervan is door de 220 kW aandrijving groot; tot circa 200 ton per uur bij een maximale feedsize van 335 tot 500 mm.

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

  4 fracties

 • Afmeting Zeefdek:

 • Verbruik:

  250 kWh

 • Aandrijving:

  Elektrisch

 • Transportafmetingen:

  14.2 x 3 x 3.6 m

 • Gewicht:

  43 ton

Maskin Mekano CH440-PS

Elektrische Aandrijving

Alle Maskin Mekano-installaties worden elektrisch aangedreven. Hydrauliek wordt enkel gebruikt voor het in- en uitvouwen van de installatie waarmee we het risico op lekkage van (hydraulische) olie tot een minimum beperken. In vergelijking met hydraulisch aangedreven zeefmachines weten we tot circa 75% te besparen op het gebruik van fossiele brandstoffen wanneer gebruik moet worden gemaakt van een diesel-aangedreven aggregaat. Wanneer gebruik kan worden gemaakt van het stroomnet en groene energie kan drastisch op CO2 uitstoot worden bespaard.Elektrische aandrijving is niet alleen rendabel, het gaat ook om ons milieu en een kwestie van geloofwaardigheid voor de breker- en zeefindustrie.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin