Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano VSIH T7

26 ton
Elektrisch

OMSCHRIJVING

De VSIH T7 maakt deel uit van het nieuwe modulair opgebouwde assortiment van Maskin Mekano, dat zich kenmerkt door flexibiliteit, veiligheid en vanzelfsprekend de elektrische aandrijving. De machine is van het type ingaande+uitgaande transportband, maar heeft ook een ingebouwde gesloten- circuit transportband die hem compatibel maakt met de SH 1503 van Maskin Mekano, (hij kan ook worden gekoppeld aan veel andere driedekszeefinstallaties op de markt). De machine heeft aansluitpunten om noodstoppen voor gekoppelde machines in het proces vast te zetten en aan te sluiten.

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

 • Afmeting Zeefdek:

 • Verbruik:

  250 kWh

 • Aandrijving:

  Elektrisch

 • Transportafmetingen:

 • Gewicht:

  26 ton

Maskin Mekano VSIH T7

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin