Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
IMPAKT Recycling Solutions Logo

Maskin Mekano S1203

1.4 x 4.8 m
4 fracties
23 ton
Elektrisch

OMSCHRIJVING

De S 1203 is identiek aan de LS 1203 echter de bunker ontbreekt. Net als de andere machines van Maskin Mekano is de S1203 uitstekend geschikt voor het uitzeven van grof toeslagmateriaal voor onder andere de betonindustrie. Met een invoer van ca. 170 ton per uur kunnen problemen verschillende fracties zoals 0/4, 4/8, 8/11 en 11/16 van elkaar worden gescheiden. De hoge hydraulisch bediende stelpoten stellen u in staat uw werkomgeving veilig en schoon te houden.Vanzelfsprekend wordt de S1203 elektrisch aangedreven.
De S 1203 is uitgerust met het Vibro Block-ontwerp waardoor het chassis en de daarin gemonteerde elektronica gevrijwaard blijven van trillingen en de energie behouden blijft op de plaats waar we die willen hebbben: de zeefbox.  

Maskin Mekano, een pur sang familiebedrijf, is gevestigd in Jönköping in het zuiden van Zweden. Maskin Mekano werd opgericht in 1956 en levert hoogwaardige en robuuste installaties aan de grondstoffen- en recyclingsindustrie.

Specificaties

 • Aantal fracties:

  4 fracties

 • Afmeting Zeefdek:

  1.4 x 4.8 m

 • Verbruik:

  22 kWh

 • Aandrijving:

  Elektrisch

 • Transportafmetingen:

 • Gewicht:

  23 ton

Maskin Mekano S1203

Vibro Block

Alle zeefinstallaties van Maskin Mekano worden uitgerust met het Vibro Block, een systeem waarbij alle toegevoegde energie blijft waar we die willen hebben: de zeefbox. De zeefbox wordt afgeveerd in frame dat opnieuw wordt afgeveerd in het chassis dat daardoor, samen met de gemonteerde elektronica, gevrijwaard blijft van  trillingen; bedrijfszeker en ongeëvenaard in het optimaal scheiden van fracties.

Meer weten over deze machine?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op. Een mail sturen van vanzelfsprekend ook; stuur hem naar naar info@impaktequipment.com

Bedankt voor uw aanvraag! We gaan er mee aan de slag.
Oeps, er ging iets niet helemaal goed bij het invullen van het formulier..

Meer weten?

Meer efficiëncy nodig in uw productieproces of op zoek naar betrouwbaar equipment voor en beter eindproduct? We horen het graag!

Pieter Dassen
Pieter Dassen
pieter@impaktequipment.com
+316 55 13 86 99
linkedin
Dirk van Lith
Dirk van Lith
dirk@impaktequipment.com
+316 24 18 72 00
linkedin